• info@dutchintec.nl

Ontwikkeling


Product ontwikkeling

U bent op de hoogte van de kostenbesparingen die mogelijk zijn in China. Wellicht bent u ook op de hoogte van andere mogelijkheden om uw voordeel uit China te halen. Maar weet u ook hoe u dat gaat realiseren en welke risico’s daarbij komen kijken?

Ondanks dat er vele mogelijkheden in China liggen zijn er ook veel risico’s mee gemoeid. Zo blijven de taal- en cultuurbarrières aanwezig. Ook het gebrek aan technische kennis is vaak een obstakel bij het proces tot de ontwikkeling van een goedkoop product met een hoge kwaliteit.

Dutchintec kan hierbij uw ideale full-service partner zijn. Dutchintec heeft drie fabrieken in Shenzhen, China, een staalfabriek, een plasticfabriek en een technologie fabriek. Daarnaast heeft Dutchintec ook een kantoor in Hong Kong om al uw onduidelijkheden en mogelijke obstakels uit handen te nemen. Alle mogelijke taalproblemen, cultuurproblemen en technische problemen kunnen op deze manier snel, efficiënt en transparant opgelost worden, wat weer zal leiden tot verdere kostenbesparingen.

Door de fysieke aanwezigheid en de kennis kan Dutchintec een volledig partner zijn in het proces naar een goedkoop en kwalitatief hoogstaand product. Hiermee kan Dutchintec uw potentie verwezenlijken. Dus gebruik deze mogelijkheid en vergroot uw potentie.

Dutchintec Ontwikkeling

Dutchintec is een jong en enerverend bedrijf, dat zich richt op het leveren van diensten aan Nederlandse midden- en kleinbedrijven met een focus op China.

Full Service business model: Naast het leveren van eenmalige enkel en alleen optimalisatie of ontwikkeling oplossingen, biedt Dutchintec een geïntegreerde multidimensionale oplossing. Hierdoor kunnen bedrijven het meeste rendement halen uit hun markt. Dutchintec’s full service business model evenaart hierdoor niet alleen de verwachtingen maar overschrijdt ze.

Geïntegreerd netwerk: Door de fabrieken en de relaties van Dutchintec kunnen wij de beste kwaliteit met de laagste prijs garanderen. Ons beleid om zelf aanwezig te zijn in China door middel van een kantoor in Hong Kong en drie fabrieken in Shenzhen zorgt ervoor dat wij tijdens het hele proces aanwezig zijn en te allen tijde lokale kennis tot onze beschikking hebben. Op deze manier kunnen we u altijd up-to-date oplossingen bieden.

Werkwijze

Dutchintec richt zich op de optimalisatie van MKB Nederland en heeft zich als doel gesteld om alle MKB bedrijven klaar te maken voor innovatieve en goedkope producten. Naast de MKB bedrijven klaar te maken wilt Dutchintec onder de MKB bedrijven ook bewustwording creëren over de kansen die voor hun liggen.

Mocht een MKB bedrijf bewust zijn van de kansen die voor haar ligt en daardoor interesse hebben om productie uit te besteden in China dan kunnen wij dit proces perfect uit handen nemen. Wij bieden een full-service oplossing door in onze eigen fabrieken te produceren, dit betekent dat onze klant in het hele proces maar met één partij te maken heeft. Hierbij garanderen wij lage kosten met een hoge kwaliteit.

Dus als u besluit om uw kansen aan te pakken en uw ontwikkeling en productie uit te besteden in China dan kan Dutchintec uw ideale partner zijn die al uw zorgen uit handen neemt.

Resultaat

  • Een product met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.
  • Veiligheidscheck, zodat u zeker weet dat uw product aan alle eisen voldoet.
  • Logistieke ondersteuning, uw product wordt voor uw deur afgeleverd.
  • Technische ondersteuning, door onze kennis op het gebied van product ontwikkeling kunnen we, aan de hand van uw wensen, u gericht en professioneel advies geven.