• info@dutchintec.nl

Ondersteuning


Ondersteuning

Bent u een van de ondernemers die al aan het China avontuur is begonnen? U heeft een eigen netwerk van Chinese contacten en u probeert concurrentievoordelen te behalen. Maar de zaken gaan niet zoals gehoopt, taalbarrières maken vlotte communicatie onmogelijk of door cultuurverschillen behaald u niet uw potentie. De hogere winstmarges blijven achter en ineens is China een stuk minder aantrekkelijk.

Dutchintec kan u helpen deze drempels weg te nemen. Met medewerkers die zowel Cantonees als Mandarijn spreken zal de communicatie vlotter verlopen.

Mochten er desondanks toch knelpunten ontstaan dan heeft Dutchintec ook mensen ter plaatse. Vanuit het kantoor in Hong Kong kunnen alle mogelijke problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Dutchintec kan uw volledige partner zijn bij de ondersteuning van zowel taalbarrières, cultuurverschillen en technische kennis. Zodat u in China uw concurrentievoordeel blijft behouden!

 

Werkwijze

Om u gedurende het gehele proces zo goed mogelijk te ondersteunen zijn er 4 fases waarbij Dutchintec u hulp kan bieden.

Screening: Dutchintec kan u begeleiden met het selecteren van productenfaciliteiten. Dutchintec beschikt over staal-, plastic-, en elektronicafabrieken. Mochten deze fabrieken niet in staat zijn uw product te fabriceren dan zullen wij een andere mogelijke handelspartner voor u screenen

Communicatie: Doordat medewerkers van Dutchintec zowel Cantonees als Mandarijn spreken, maken zij niet alleen het netwerken een stuk eenvoudiger. Ook worden officiële documenten voor u opgesteld en gecontroleerd door een beëdigd tolk/vertaler

Kennis: Het team van Dutchintec bestaat zowel uit professionals van de Chinese cultuur als professionals op het gebied van productie en bedrijfsoptimalisatie. Zodat u met alle technische problemen bij Dutchintec terecht kan.

Trouble-shooting: Mochten er desondanks toch problemen ontstaan dan heeft Dutchintec ook mensen ter plaatse. Vanuit het kantoor in Hong Kong kunnen alle mogelijke problemen snel en efficiënt worden opgelost.

 

Resultaten

  • Wegnemen van belemmeringen door cultuurverschillen en taalbarrières
  • Heldere contracten en overeenkomsten met behulp van vertalers van Dutchintec
  • Contactpersonen ter plaatse om eventuele problemen direct voor u op te lossen.